Til New York for 3.200 kr

Supertilbud fra KLM i mars.

Ta deg en vårtur til New York. Foto: Colourbox
Ta deg en vårtur til New York. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lyst på en tur til New York i vår? Da bør du kaste deg på tilbudet KLM har akkurat nå. I hele mars kan du få tur/retur-billetter for 3.200 kroner, med mellomlanding i Amsterdam.

DinSide var inne og sjekket, og så å si alle datoene i mars har gule priser, dvs. at du kan fly til laveste pris. 3.200 kroner er billig for en flybillett til New York. Her bestiller du: www.klm.com

KLMs samarbeider med Air France, men Air Frances billetter er litt dyrere - du får en tur/retur-billett fra rundt 3.300 kroner. Da er det mellomlanding i Paris. Du kan bestille her.

3.700 kr for direktefly

Du skal ikke legge på mange lappene før du kan fly direkte fra Oslo til New York. Vi fant billetter med Continental Airlines til 3.717 kroner i mars (utreise 10. mars, hjemreise 17. mars). I mange tilfeller er det vel verdt å legge til 500 kroner på billettprisen for å fly direkte til New York. Du kan bestille her.

Disse er de beste tilbudene vi finner på flybilletter til New York nå. SAS' beste tilbud er tur/retur-billetter til 4.049 kr - men da flyr du via Stockholm. British Airways skal ha cirka 4.300 kroner for billetten.

Dollaren er dyr

Flybillettene til New York er rimelige, men kursen er ikke spesielt gunstig. Per 13/2 koster en dollar 6,80 kroner. Skriv deg dette bak øret før du hopper på og bestiller billetter. Men det er ikke alt i New York som koster penger - sjekk ut disse 30 gratisaktivitetene.

Mer fra New York:

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer