Til New York for 3.200 kr

Supertilbud fra KLM i mars.

Ta deg en vårtur til New York. Foto: Colourbox
Ta deg en vårtur til New York. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lyst på en tur til New York i vår? Da bør du kaste deg på tilbudet KLM har akkurat nå. I hele mars kan du få tur/retur-billetter for 3.200 kroner, med mellomlanding i Amsterdam.

DinSide var inne og sjekket, og så å si alle datoene i mars har gule priser, dvs. at du kan fly til laveste pris. 3.200 kroner er billig for en flybillett til New York. Her bestiller du: www.klm.com

KLMs samarbeider med Air France, men Air Frances billetter er litt dyrere - du får en tur/retur-billett fra rundt 3.300 kroner. Da er det mellomlanding i Paris. Du kan bestille her.

3.700 kr for direktefly

Du skal ikke legge på mange lappene før du kan fly direkte fra Oslo til New York. Vi fant billetter med Continental Airlines til 3.717 kroner i mars (utreise 10. mars, hjemreise 17. mars). I mange tilfeller er det vel verdt å legge til 500 kroner på billettprisen for å fly direkte til New York. Du kan bestille her.

Disse er de beste tilbudene vi finner på flybilletter til New York nå. SAS' beste tilbud er tur/retur-billetter til 4.049 kr - men da flyr du via Stockholm. British Airways skal ha cirka 4.300 kroner for billetten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer