Til OL i Aten fra 1.498

De Olympiske Leker braker løs 13. august og varer fram til 29. august. Du tror kanskje det er umulig å bli med på moroa? Langt derifra. Vi har testet mulighetene og prisene i tidsrommet 12. til 31. august, og funnet priser fra 1.498 til 17.894 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Druer, kjortler, diskos, arenaer, arge guder og blodig alvor. De Olympisk Leker stammer fra Olympia i det antikke Hellas, og ble arrangert hvert fjerde år til ære for gudene i antakelig mer enn 600 år, fra ca. 780 f.Kr, til ca. 400 e.Kr. Tapte man i lekene den gang var nok konsekvensene også noe ganske annet enn hva de er i dag.

13. august tennes OL-ilden for sommerlekene i Aten, der de første moderne sommerlekene ble arrangert i 1896, og man regner med mer enn 11.000 deltakere fra over 200 land. Dette vil du ikke gå glipp av, med andre ord.

Billigst mulig til Aten

I den anledning har vi kjørt en pristest på reiser til OL-byen. Hvem flyr deg billigst ned til sødmen, sporten og storbyen? Vi har sjekket tidsperioden 12. til 31. august, og har med priser fra 6 flyselskap, 1 charterselskap og 5 nettreisebyråer. Testens billetter Oslo-Aten tur/retur ligger mellom 1.498 og 17.894, og vår konklusjon er at det lønner seg å fly charter i denne omgang.

Her ser du prisene tur/retur Oslo-Aten

Charterfly av med seieren

Testens billigste flybillett fant vi nemlig hos charterselskapet Apollo, i perioden 15. til 22. august, til 1.498. Legger du til 1.815 får du i tillegg bo på hotell under oppholdet. Vi fant denne prisen, 3.313 kroner, i perioden 22. til 29. august. Vi fant også at nettreisebyråene vi testet var litt dyrere enn flyselskapene selv, noe som understreker hvor viktig det er å "shoppe litt rundt" etter de beste tilbudene. Flyselskapene som har gått over til lavprisstrategi, selger gjerne også etter først til mølla-prinsippet. For å få de billigste flybillettene er det i større grad lurt å bestille tidlig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer