Til Palma for 895 kroner

Spar 6.772 kroner på å velge riktig når du flyr til Mallorca i sommer. Vi har sjekket ti reiseaktørers flytilbud i juni og i fellesferien.

Publisert
Sist oppdatert

Denne uken har vi testet priser på flyturer til Mallorca i uken som kommer og midt i fellesferien - og vi har gode nyheter til deg: Er du av den impulsive typen kan du nyte neste uke på ferieøya til 895 kroner!

Se prisene

Vi har sjekket 10 aktører, både nettreisebyråer og flyselskaper. De fleste tur-retur billettene Oslo-Mallorca ligger mellom 895-5.000 kroner. Gjennom Ebookers fant vi imidlertid en billett til 7.677 kroner med Maersk Air. Fra andre byer i Norge fant vi turer fra 1.695 til 9.145 kroner. Det lønner seg alltid å "shoppe litt rundt" etter de beste tilbudene. Flyselskapene som har gått over til lavprisstrategi, selger gjerne også etter først til mølla-prinsippet. For å få de billigste flybillettene er det i større grad lurt å bestille tidlig.

Vær ditt eget reisebyrå

Vær ditt eget reisebyrå, og spar penger. Det er vår konklusjon etter å ha sjekket bilettprisene. Ring, be om tilbud og bruk Internett, og du kan spare inn tusenlapper.

Restplasser: Bruk DinSides restplasstorg. Her legges det kontinuerlig ut restplassbilletter fra chartermarkedet.Velg riktig reisetidpunkt: Unngå høysesong og rushtrafikk. Reiser du i skoleferiene, må du velge i årets dyreste billetter. Velger du deg senhøst, tidlig vinter og vår, er prisene betydelig lavere. Unngå også å reise på travle dager som fredag, søndag og mandag, og velg de mindre trafikkerte avgangene på formiddagene. Når er reisene billigst?Hold deg oppdatert: Les reisebransjens annonser på Internett og i avisene. Meld deg på nyhetsbrev og tilbudsvarslinger fra nettreisebyråene.Kampanjer: Flyeselskapene kjører jevnlig kampanjer for sine destinasjoner. Særlig åpningsruter er gunstig priset. Hold deg oppdatert og be om å få tilsendt nyhetsbulletiner per brev eller e-post.Velg riktig ferieland: Hvilket land du velger å reise til avgjør også feriebudsjettet. Er økonomi viktig styrer du i vår unna Storbritannia og Euro-sonen og går for USA, Sør- og Latin-Amerika og Thailand.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer