Til Salzburg og Torino med Norwegian

En tur til Salzburg i Østerrike, fødebyen til Wolfgang Amadeus Mozart eller Torino i Italia for å varme opp før vinter-OL i 2006? Fra og med 15. januar 2005 flyr Norwegian disse to nye rutene fra 599 kroner en vei.

Norwegian flyr to nye ruter, til Salzburg og Torino, fra og med 15. januar 2005.
Norwegian flyr to nye ruter, til Salzburg og Torino, fra og med 15. januar 2005. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Billetter til de to nye rutene Oslo-Salzburg og Oslo-Torino kan bestilles for vinteren allerede i dag. Om ruten fortsetter ut sommeren 2005 er imidlertid usikkert. Sånn som det ser ut nå vil begge rutene gå på lørdager frem til påskeaften 26. mars 2005.

- Vi ser fram til å åpne to nye ruter som foreløpig vil gå i vintermånedene. I løpet av vinteren vil vi vurdere hvorvidt rutene skal opprettholdes utover sommeren 2005 og videre gjennom neste vinter, sier adminstrerende direktør Bjørn Kjos i en pressemelding fra Norwegian.

Spreke byer - Mozart, Sound of Music og vinter-OL

Både Salzburg og Torino er spennende destinasjoner, og begge har korte distanser til attraktive vintersportssteder i Alpene. Fra Salzburg skisteder som Kitzbühl, Schladming, Dachstein, Ramsau og Badgastein, og fra Torino Sestriere, Sauze d'Oulx og Bardonecchia i Via Lattea - Vintergaten, samt Chamonix og Val D’Isere over grensen til Frankrike. Torino er også vertskap for vinter-OL i 2006. I Salzburg kan du ellers fryde deg over at det etter sigende var nordmenn som brakte skisporten dit. Byen er også fødestedet til Wolfgang Amadeus Mozart samt innspillingsstedet for filmen "Sound of Music."

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer