Til syden for to lapper

Ukens billigste sydentur koster 2.195 kroner. Med lavprisbilletter èn vei kan du derimot gjøre et kupp. Her er de beste reiseprisene og reisetipsene akkurat nå.

Publisert
Sist oppdatert

Drømmer du om strender, turkis hav og parasolldrinker? Du er nok ikke den eneste, for denne uken har reiseprisene blitt en god del høyere enn i forrige uke, da det var flere reiser til salgs fra 995 kroner. Denne uken finner vi ikke lavere priser enn 2.195 kroner på pakketurer til syden i restplassoversikten, men i de fleste tilfellene er reisene inkludert hotell. Best lavprisutvalg denne uken får du imidlertid fra Stavanger, som er ukens store prisvinner hva gjelder billige reiser.

 • Reiser til lavpris fra hele landet

 • Svensketips

  Litt billigere samt bedre utvalg får du riktignok hvis du reiser fra Sverige. Jevnt over sparer du noen hundrelapper på reiser fra søta bror. De gode svensketilbudene finner du i restplassoversikten. Kryss av for reiser fra utlandet. Du kan også velge aktuell utreiseby for sortert søk.

  Stigende priser i høstferien

  Høstferien foregår mellom uke 40 og 42 de fleste steder i landet, altså fra slutten av september til midt i oktober. Disse ukene kan du regne med at prisene på reiser går ytterligere opp, og den som vil handle i aller siste liten kan oppleve problemer med å finne ledig plass. Bestiller du nå risikerer du derimot å få både plass og en billigere reise.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer