Til syden fra 695,-

Madeira 695, Nice 795, Algarve 795 og Bulgaria 995. Sjekk ut ukens reisekupp.

Publisert
Sist oppdatert

Fellesferien er over for lengst, men til dere som fortsatt har litt fri til overs har vi gode nyheter. Nå kan du flykte fra det snikende høstværet ned til sommersol i syden for en superbillig penge. Hva med 14 dager i Bulgaria med hotell fra 995 kroner, for eksempel?

Du kan selv følge med på prisene på restplassoversikten som oppdateres hele døgnet. Du kan også bestille varsling på SMS.

Her er noen av reisekuppene vi fant denne uken:

 • Oslo-Madeira fra 695 kroner
 • Oslo- Nice fra 795 kroner
 • Oslo-Algarve fra 795
 • Bergen-Bulgaria fra 995
 • Se ukens beste reisepriser her.

  Billigst mulig

  Noen tips for hvordan man reiser billigst mulig er ellers å droppe skoleferiene, utnytte seg av kampanjetilbud, få valuta for hver krone og tenke utradisjonelt. Flere råd om hvordan du går fram når du skal kapre drømmeprisen leser du i denne artikkelen.

  Tur/retur Roma fra 1.058

  Verdt å merke seg er også Sterlings tilbud om 50 % rabatt på alle flyreiser fram til 31. desember, hvis man bestiller innen 31. august. Her er noen priseksempler på tur/retur reiser:

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer