Til Syden, koste hva det koste vil!

Nå som fellesferien er i gang, har sydenprisene krøpet oppover, men i august kommer billigturene tilbake for fullt. Klarer du imidlertid ikke å vente helt til da, og har fått nok av øsende pøsende regnvær og iskaldt badevann, kommer du deg til Syden fra 2.795 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Regnet høljer ned og badetøyet ligger innerst i skapet. Badetemperaturene får det til å gå kaldt nedover ryggen på en, og isen smaker ikke som den skal. Fellesferien er altså i gang, på klassisk norsk vis, men sommeren lar vente på seg. Hos ferieoperatørene er det nå naturlig nok lang kø, men fortvil ikke, det er fortsatt ledige plasser på flyene.

I restplassoversikten finner vi nemlig hundrevis av forskjellige restplasspriser og mange ledige reiser for deg som bare må ned til sol og sommer. Hos flyselskapene er det i tillegg fullt mulig å finne relativt billige flybilletter.

Billigere i august - fra 1.745 kroner

I og med at vi er i juli måned ligger reisekuppbillettene fra charterselskapene denne uken på priser over 2.500 kroner. Den billigste turen vi finner koster 2.795 kroner og går fra Trondheim til Tyrkia, med utreise i løpet av neste uke. Fristende er også en tur til Florida i to uker med Saga, fra 5.595.

Ulempen nå er at mange av de aller billigste reisene som selges er med utreise i august måned. Da fins det reiser fra 1.745 kroner og oppover. Detur er for eksempel i full gang med å selge billige turer til blant annet Marmaris i Tyrkia. Lavere priser enn dette er vanligvis også fullt mulig å finne mot slutten av august om du venter litt med å bestemme deg. De siste tre årene har august faktisk vært billigere enn eksempelvis mai måned, så klarer du å vente med å dra vil du kunne kapre deg en billig tur.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer