Tilbudsjegerens beste triks

Gjør forarbeidet skikkelig om du vil være sikker på å betale minst mulig for reisedrømmen.

Publisert
Sist oppdatert

1: Registrer deg hos nettreiseaktørene for å motta spesialtilbud rett i mailboksen.

2: De fleste opererer med ekstra rabatter for deg som bestiller selv via Internett, og enkelte arrangerer også nettauksjoner der du kan sikre deg reiser til gunstige priser. Men sjekk hva reisen koster via andre kanaler før du slår til!

3: Få SMS-varsling av restplasser i perioden du ønsker å reise, eller følg med på charterselskapenes restplasstilbud, for eksempel ved hjelp av DinSides restplassoversikt der alle de store aktørene er med.

4: Spar på boutgiftene. Det kan være store penger å hente i lavsesong. I ekstreme tilfeller er det snakk om mer enn halv pris. Velg for eksempel fjellhoteller om sommeren og feriesteder ved sjøen om vinteren. Og husk at det går an å prute på hotellprisen, spesielt i lavsesong.

5: Bruk både telefon, bestillingstjenester og internett for å finne de laveste prisene.

6: Benytt deg av spesielle tilbudsperioder. Mange gode priser i forbindelse med messer, jul (julekalendere) og sesongstart for flyselskapene. Flyselskapet Sterling har for eksempel billettslipp på bestemte datoer i løpet av året, mens det er vanlig at selskapene tilbyr spesielt gode priser ved oppstart av nye ruter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer