Tilbudsjegerens beste triks

Gjør forarbeidet skikkelig om du vil være sikker på å betale minst mulig for reisedrømmen.

Publisert
Sist oppdatert
Bruk både nett, telefon og byråer i jakten på billigferien.
Bruk både nett, telefon og byråer i jakten på billigferien. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


1: Registrer deg hos nettreiseaktørene for å motta spesialtilbud rett i mailboksen.

2: De fleste opererer med ekstra rabatter for deg som bestiller selv via Internett, og enkelte arrangerer også nettauksjoner der du kan sikre deg reiser til gunstige priser. Men sjekk hva reisen koster via andre kanaler før du slår til!

3:SMS-varsling av restplasser i perioden du ønsker å reise, eller følg med på charterselskapenes restplasstilbud, for eksempel ved hjelp av DinSides restplassoversikt der alle de store aktørene er med.

4: Spar på boutgiftene. Det kan være store penger å hente i lavsesong. I ekstreme tilfeller er det snakk om mer enn halv pris. Velg for eksempel fjellhoteller om sommeren og feriesteder ved sjøen om vinteren. Og husk at det går an å prute på hotellprisen, spesielt i lavsesong.

5: Bruk både telefon, bestillingstjenester og internett for å finne de laveste prisene.

6: Benytt deg av spesielle tilbudsperioder. Mange gode priser i forbindelse med messer, jul (julekalendere) og sesongstart for flyselskapene. Flyselskapet Sterling har for eksempel billettslipp på bestemte datoer i løpet av året, mens det er vanlig at selskapene tilbyr spesielt gode priser ved oppstart av nye ruter.

  • Direkteruter ut av Norge, inkludert vårens nyheter
  • 7: Utenlandske nettsider har ofte gode tilbud, både pakketilbud og overnatting. Prøv for eksempel den populære engelske nettsiden lastminute.com. Det finnes også en svensk søsterside, og selv om denne kanskje ikke har like mange tilbud er den verdt å sjekke for pakketilbud.

    Mer om

    Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer