Tilbudsjegerens triks

Gjør forarbeidet skikkelig om du vil være sikker på å betale minst mulig for reisedrømmen.

Publisert
Sist oppdatert

1: Registrer deg hos nettreiseaktørene for å motta spesialtilbud rett i mailboksen.

2: De fleste opererer med ekstra rabatter for deg som bestiller selv via internett, og enkelte arrangerer også nettauksjoner der du kan sikre deg reiser til gunstige priser. Men sjekk hva reisen koster via andre kanaler før du slår til!

3: Få SMS-varsling av restplasser i perioden du ønsker å reise, eller følg med på charterselskapenes restplasstilbud, for eksempel ved hjelp av DinSides restplassoversikt der alle de store aktørene er med.

4: Spar på boutgiftene. Det kan være store penger å hente i lavsesong. Halv pris er ingen umulighet, og i visse tilfeller kan du spare mer enn det. Velg for eksempel fjellhoteller om sommeren, feriesteder ved sjøen om vinteren og Karibia i stormsesongen. Og husk at det går an å prute på hotellprisen, spesielt i lavsesong.

5: Bruk både telefon, bestillingstjenester og internett for å finne de laveste prisene.

6: Benytt deg av spesielle tilbudsperioder. Mange gode priser i forbindelse med messer, jul (julekalendere) og sesongstart for flyselskapene. Flyselskapet Sterling har for eksempel billettslipp på bestemte datoer i løpet av året, mens det er vanlig at selskapene tilbyr spesielt gode priser ved oppstart av nye ruter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer