Ting å gjøre i New Forest

Av: Stine Okkelmo

Publisert
Sist oppdatert

Både firbent og hjulbent

Det finnes masse aktiviteter som passer både barn og voksne i New Forest. Du kan ta deg en ridetur gjennom skogen, eller leie sykkel hvis du er redd for hester. Dette er fine måter å oppleve naturen på. Liker du fugler burde New Forest Owl Sanctuary interessere. Her finnes rundt 400 fugler, hovedsakelig ugler, men også hauk og falk. Under de daglige flygeforestillingene kan du se jaktfalkene i aksjon. Vil du lære mer om New Forest og skapningene som bor der bør du besøke New Forest Museum i Lyndhurst.

Historie

Er du interessert i historie kan du besøke Beaulieu Abbey fra 1204, eller ta turen til Rufus Stone, hvor kong Wilhelm II (sønn av Wilhelm Erogreren) ble dept av en pil under en jakt i 1100. Historikerne diskuterer fortsatt hvorvidt dødsfallet var en ulykke eller planlagt. I kirken i Lyndhurst ligger forresten Alice Liddell, Lewis Carolls originale Alice in Wonderland, begravet.

Motor

Er du motorinteressert kan et besøk til National Motor Museum i Palace House være tingen. Eller en tur til Sammy Miller Motorcycle Museum, som Sammy selv forklarer er et resultat av en hobby som har gått helt over styr.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer