Ting å gjøre i New Forest

Av: Stine Okkelmo

Publisert
Sist oppdatert
Søster Marte blir venn med en snill en. Foto: Stine Okkelmo
Søster Marte blir venn med en snill en. Foto: Stine Okkelmo Vis mer


Både firbent og hjulbent

Det finnes masse aktiviteter som passer både barn og voksne i New Forest. Du kan ta deg en ridetur gjennom skogen, eller leie sykkel hvis du er redd for hester. Dette er fine måter å oppleve naturen på. Liker du fugler burde New Forest Owl Sanctuary interessere. Her finnes rundt 400 fugler, hovedsakelig ugler, men også hauk og falk. Under de daglige flygeforestillingene kan du se jaktfalkene i aksjon. Vil du lære mer om New Forest og skapningene som bor der bør du besøke New Forest Museum i Lyndhurst.

Historie

Er du interessert i historie kan du besøke Beaulieu Abbey fra 1204, eller ta turen til Rufus Stone, hvor kong Wilhelm II (sønn av Wilhelm Erogreren) ble dept av en pil under en jakt i 1100. Historikerne diskuterer fortsatt hvorvidt dødsfallet var en ulykke eller planlagt. I kirken i Lyndhurst ligger forresten Alice Liddell, Lewis Carolls originale Alice in Wonderland, begravet.

Motor

Er du motorinteressert kan et besøk til National Motor Museum i Palace House være tingen. Eller en tur til Sammy Miller Motorcycle Museum, som Sammy selv forklarer er et resultat av en hobby som har gått helt over styr.

Marked

I tillegg holdes det marked i landsbyen Ringwood hver onsdag. Hver høst holdes det flere hestemarkeder i Bealieau Road Saleyard. Her selges og kjøpes New Forest ponnier, ikke for pund, men for guineas, slik det var i gamle dager.

  • Mellom puber og ponnier i New Forest - se bildene
  • Mer om

    Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer