Tipp i Italia og du kan vinne 1,15 milliarder

Rekordhøy jackpot.

Foto: Colourbox
Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du i Italia? Kjenner du noen italienere? Eller har du noen norske venner som er der akkurat nå?

Da må du kjøpe lotteribillett, eller få dine venner som er der til å kjøpe for deg!

Etter at gårsdagens trekning fortsatt ikke ga noen vinner, har potten i det italienske lotterispillet SuperEnalotto vokst til svimlende 131,5 millioner euro, rundt 1,45 milliarder kroner.

Spiller du Lotto i Norge? Her er tallene som blir trukket oftest.

Ingen har vunnet førstepris siden januar i år, enda lotteritrekning skjer tre ganger i uken, og dermed har jackpoten blit større og større, skriver Expatica.com.

Sjekk DinSides Lottokalkulator for å finne dine lykketall i norske Lotto.

For å vinne må man tippe seks tall fra 1 til 90 rett - det betyr at vinnersjansen er 622 million til én. Det har ikke hindret tyskere og franskmenn å valfarte over grensen for å kjøpe billett.

Du behøver ikke nødvendigvis dra til utlandet for å spille i pengespill (men du må for å være med i overnevnte lotteri) - se hvordan du kan delta uten å måtte dra avgårde her.

Den største jackpoten ved et norsk lottospill, var på litt over 97 millioner kroner, og var premie i Viking Lotto i sommer. Tre dansker stakk av med premien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer