Tips til bosted i Patong

Publisert
Sist oppdatert

Hei,vi er 2 voksne og 2 jenter på 16 og 18 år, som planlegger å bo i Patong i en mnd. Vi har vært der før (2001 og 2003) og likte oss veldig godt!

Det vi lurte på var om du hadde noen forslag på hotell eller leilighet som er renslige, bra, grei beliggenhet i forhold til stranda, og til en overkommelig pris (10.000-15.000 kroner inkl. frokost og avgifter).

Vi har søkt en del på nettet, men det er ikke så lett å finne det rette, hvis du hadde noen forslag hadde det vært topp!

Med vennlig hilsen

Thaivenn Lars fra Halden

Hei Lars

Etter hva jeg forstår, er dere interesserte i to soverom eller to leiligheter. Jeg tror det blir vanskelig å finne noen leilighet med to soverom via internett; de fleste som har samme ønsker som dere, bruker nok å ta inn på hotell noen dager først og siden lete opp et bra sted. Det finnes ganske mye å velge i (dog kanskje ikke med 2 soverom), men det er for det meste private eiere og de samarbeider nesten kun med "walking people".

Et hotell/gjestehus som ikke er så dumt, er Toy Residence på Nanai Road (tredje gate fra stranden regnet): www.phuket-toyresidence.com

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.