Tips til India-turen

Fantastiske opplevelser venter i India. Her er gode tips på veien.

Foto: Thomas H. Aastad
Foto: Thomas H. Aastad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

India spås å bli et hett reisemål i 2010, og da særlig New Delhi. Det gigantiske landet kan by på opplevelser du aldri vil glemme, og burde absolutt komme på listen din over steder du skal reise til i løpet av livet.

Men, India er en helt annen verden enn Norge, og det er ikke bare bare å reise dit. Derfor presenterer vi her noen gode tips og råd til deg som planlegger en tur til Incredible India.

Ikke gap over for mye

India er et kjempeland. Vi snakker om et areal på nesten 3,3 millioner kvadratkilometer (til sammenligning er Norge på nesten 324.000 kvadratkilometer). Du kan bare glemme å få sett India i løpet av ferieturen. I så fall måtte den vært over ett år lang. Du må heller velge deg ut de delene du vil se.

Det "klassiske" India, altså de vakre templene og storslagne fortene du sikkert har hørt om (Agra fort, Taj Mahal, Jaipur fort, det røde fort i Delhi), ligger i Det gylne triangel, som triangelen de tre byene New Delhi, Jaipur og Agra utgjør. Dette er et bra sted å starte for deg som er fersk indiaturist. Hold av minst fem dager til en uke til å se det hele. Les DinSides reisereportasje fra Det gylne triangel her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer