Tips til København

Tenkt deg en tur til Kongens by? Her har vi samlet et knippe av de beste tipsene.

Publisert
Sist oppdatert

Det er tid for storbyferie, og det er veldig mange av oss som velger København. Hvorfor? Fordi det ikke er så langt å reise, danskene er hyggelige, og fordi København er en skikkelig kontinental metropol, men likevel har en gjenkjennelig skandinavisk identitet.

DinSide har skrevet en rekke artikler om København - alt fra test av tivoli til hotelltips til lister over beste restauranter. Her har vi samlet sammen den beste informasjonen, slik at du raskt kan få et overblikk før du drar avgårde.

Les også: Storbyguide: København

Hotte spisesteder

København har blitt en gastronomisk perle, og det finnes 30 spisesteder som anbefales av Michelinguiden. Her er noen fine forslag til steder det er hot å spise på i byen:

Restaurant Sult, som er kjent for sin helgebrunsj til 195 danske kroner.

The Royal Café er Royal Copenhagens egen lunsjrestaurant, og ligger i hovedbutikken deres ved Amagertorv. Her serveres blant annet smushies, som er små smørbrød som serveres som sushi.

Café à Porta er en av Københavns eldste kafeer, og var en av Hans Christian Andersens favoritter. Her får du danske smørrebrød, og klassikere som biff med bernaise eller smørstekt rødspette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.