Tips til sommerferie i Norge

Lurer du på hva du skal gjøre i sommer?

Publisert
Sist oppdatert

Det virker kanskje tidlig å begynne å tenke på sommerferien allerede, men det kan være lurt å planlegge nå.

Det er "bare" 5 1/2 måned til sommerferien begynner fredag 20. juni. Fellesferien kommer i uke 25-27 i år, altså fra 16. juli og ut første uken i august. Sjekk resten av feriene i vår ferieoversikt.

Vi har samlet sammen et knippe tips til hva du kan finne på i Norge i sommer. Her burde du finne inspirasjon enten du er ute etter action, strandliv, naturopplevelser, gourmetferie, eller tips til bilferien.

Langs landeveien

Har du tenkt deg på bilferie i sommer? Eller skal du over fjellet for å besøke familien? Sjekk ut om du kan ta turen via en av Norges 18 vakreste veistrekninger. Disse veistrekningene er plukket ut til å bli såkalte Turistveger, altså veier der det tilrettelegges spesielt for bilturister i form av skilting til utkikkspunkt, og flotte rasteplasser langs veien. Les mer og se bilder av Norges vakreste veier her

På nett: Nasjonale Turistveger

Lyst til å gjøre enda mer ut av bilturen? Kanskje du skal legge inn et besøk hos et av de supre norske gourmetspisestedene som ligger rundt om i landet. De historiske, en organisasjon for Norges historiske hoteller og spisesteder, har laget en såkalt Matveg, som tar deg forbi et knippe spisesteder som serverer tradisjonsrik gourmetmat av lokale råvarer. Les mer om det her: Norsk mat i verdensklasse

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer