Tips til vinterferien

Poden har fri fra skolen, og vil ha det gøy i snøen. Her ser du noen av mulighetene.

Gjør deg klar for vinterferiemoro! Foto: Terje Rakke/Nordic Life/Invano
Gjør deg klar for vinterferiemoro! Foto: Terje Rakke/Nordic Life/Invano Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Februar er den store vinterferiemåneden. Hva skal du finne på for å aktivisere barna? Vi gir deg våre tips.

Når er vinterferien?

Noen har sin vinterferie denne uken, men de aller fleste har vinterferie i uke 8, fra 16.-22. februar, eller i uke 9, fra 23. februar til 1. mars. Tidspunktet for vinterferien varierer fra fylke til fylke, og noen ganger fra kommune til kommune. Sjekk når ditt fylke har vinterferie i vår ferieoversikt.

Hva skal familien finne på?

Vi er midtvinters, og da er det ski og andre snøaktiviteter som gjelder. Slik det ser ut over de fleste delene av landet i skrivende stund, kan vi håpe ingen trenger å dra så langt hjemmefra for å finne snø nok til å gå på langrenn, ake eller bygge snøhuler. En eller to selvkomponerte aktivitetsdager utendørs er et billig og greit alternativ for dere som ikke har et stort feriebudsjett i år.

Bor dere i osloområdet og har A-kort, kan dere melde dere på Skiforeningens vinterferiekurs for barn. De to aktivitetsdagene holdes på Skullerudstua, og varer hele dagen onsdag 18. og torsdag 19. februar. Det koster 300 kr per dag. Les mer her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.