Tisset på flygulvet

- Jeg klarer ikke å holde meg, sier kvinnen i videoen.

LAVBUDSJETTSELSKAP: Ifølge flynettstedet Airlive skjedde hendelsen trolig på et Spirit Airlines-fly. Illustrasjonsfoto: Mario Tama/Getty Images via AFP
LAVBUDSJETTSELSKAP: Ifølge flynettstedet Airlive skjedde hendelsen trolig på et Spirit Airlines-fly. Illustrasjonsfoto: Mario Tama/Getty Images via AFP Vis mer
Publisert

En kvinnelig passasjer på en antatt Spirit-flygning satte seg ned og urinerte på gulvet etter å ha blitt nektet tilgang til toalettene.

Det skriver flynettstedet Airlive.

- Jeg har måttet tisse i to timer, og du nekter meg tilgang til toalettet, sier kvinnen til en flyvertinne i videoen, som ifølge Airlive ble publisert 20. juli.

Ble filmet av flyvertinnen

Airlive skriver at hendelsen trolig fant sted på et Spirit-fly - et amerikansk lavbudsjettselskap - da man kan se kabinpersonalets svarte og gule bekledning i videoen.

Det er flyvertinnen som filmer hele hendelsen, som fant sted på flyets kjøkken.

Paret syntes tilsynelatende at gondolturen ble litt for kjedelig i seg selv og tok saken i egne hender. Reporter: Christian Fjermeros. Video: Twitter Vis mer

- Si hei til kameraet, sier hun, hvorpå den kvinnelige passasjeren, hvis navn ikke er offentliggjort, forklarer at hun ikke lenger klarer å holde seg.

- Du kan gjøre hva du vil. Du kan sende ut en arrestordre på meg. Å bli arrestert er bedre enn dette, sier kvinnen mens hun sitter på huk.

- Lukter ekkelt

Avslutningsvis sier flyvertinnen at «urinen din lukter ekkelt», og vifter med hendene.

- Du burde drikke vann, hører man flyvertinnen si hånlig.

Kvinnen i videoen drar så på seg buksene og går tilbake til midtgangen.

The New York Post har bedt flyselskapet om en kommentar, men har foreløpig ikke fått henvendelsen besvart.

Det er imidlertid ikke første gang en flypassasjer har sett seg nødt til å urinere på gulvet, skriver nyhetsnettstedet.

I 2018 skal en kvinne ha tisset på gulvet da hun ble nektet tilgang til toalettet mens Wizz Air-flyet fylte drivstoff på rullebanen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer