Tjener 20 millioner på en time

Populær dame, kan man si ...

Publisert
Sist oppdatert

Den lille, store popstjernen Kylie Minogue skal holde en timelang konsert når et splitter nytt ferieresort i Dubai åpner 20. november.

For det får hun ikke mindre enn 20 millioner kroner!

Dette er angivelig den høyeste timesbetalingen som er gitt i internasjonal underholdningbransje, skriver britiske The Daily Mail.

Fest til 160 millioner

Hele åpningsshowet til resortet Atlantis, som ligger på en kunstig øy utenfor Dubai, koster utrolige 160 millioner kroner - dette blir verdens dyreste private fest. Bare fyrverkeriet koster 30 millioner, og vil lyse opp de 43 kilometerne med kystlinje den kunstige øygruppen The Palm har.

2.000 heldige gjester er invitert til den storslagne festen. De vil få servert mat laget av michelinstjernekokker som Giorgio Locatelli og Nobu Matsuhisa.

På gjestelisten står fremtredende politikere, skuespillere, musikkartister og kongelige. De får bo gratis på luksushotellet - det vil koste arrangøren rundt 50.000 kroner - per gjest.

Se bilder av hotellet her: Luksus for familien i Dubai

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer