To nye charterreiser på skinner

Star Tour lanserer to nye charterreiser med tog til Italia.

Publisert
Sist oppdatert

Med de to nyhetene tilbyr Star Tour nå 17 forskjellige togturer til Italia, Kroatia, Slovenia og Østerrike.

Togcharter slo godt an hos nordmenn i fjor, og i år regner Star Tour med å sende 1.500 til 2.000 turister nedover i Europa med tog. Konseptet Blue Train er nå den reiseformen som vokser raskest i selskapet.

De to nye pakketurene, som kalles Blue Train Special, er en shopping- og kulturreise med tog til blant annet Milano og Bologna, og vandring i Cinque Terre på Den italienske riviera.

- Etter suksessen i fjor sommer er det helt klart at togreisene er kommet for å bli, sier Lena Petersson i Star Tour i en pressemelding.

Informasjonssjef i NSB, Åge-Christoffer Lundeby, tror dette bare er starten på den store togtrenden.

- Mange gamle togloffere drømmer om å børste støvet av interrailminnene. Samtidig gjør et stadig større fokus på miljø toget til et godt alternativ, sier Lundeby.

Utvidet togcharter

De to nye pakketurene Star Tour lanserer, tar begge utgangspunkt i den allerede eksisterende turen til Verona i Italia. Men i stedet for å tilbringe en uke ved Gardasjøen, går turen videre på egenhånd i Nord-Italia.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer