To uker for 2.000,-

Nå kan du få to uker på både Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote og i Hurghada, for knappe 2.000 kroner - hotell inkludert. Her er ukens reisekupp til by og strand.

Publisert
Sist oppdatert

To tusen kroner for to uker på en av Kanariøyene med hotell inkludert; det er ingen ublu pris. Ønsker du å ordne bosted selv, kan du kjøpe kun flybilletter for fra 995 kroner - men det er vel kanskje tvilsom om du greier å rote fram et hotelltilbud selv, som koster mindre enn tusen kroner for to uker - da snakker vi vel om strandtelt og ikke rom med dusj og bad ...

Vi har også sjekket priser til storbyen, for deg som heller shopper enn bader. Og ønsker du deg til byen, kan du få fly og hotell i fire netter til f.eks. London for fra 1.786 kroner. Flere tilbud lenger ned i artikkelen.

Tilbudene i denne artikkelen er innhentet 18. februar. Restplasser er ferskvare, så her gjelder det å være først til mølla. Du kan holde deg oppdatert på tilbud og priser, med vår restplassliste. Du kan også få SMS-varsling til din mobiltelefon; så er du helt sikker på å være noen av de første som ser tilbudene. Restplasslisten på DinSide Reise oppdateres hvert 10. minutt.

Ettersom restplasser og tilbudspriser er ferskvare, må vi også ta forbehold om endringer i priser og tilgjengelige reiser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.