To uker igjen...

Om to uker ventes flere storslagne sesongavslutinger i de norske fjell. Postgirobygget og puddelrockerne Return underholder på Hovden skisenter, og i Trysil er det igjen tid for den årlige Trysilsmellen. Her ser du hvor du kan feire skisesongens slutt helgen 23. - 25. april.

Publisert
Sist oppdatert
Trysil er kjent for en verdig avslutning av skisesongen. Det er høy stemning på afterski under Trysilsmellen.
Trysil er kjent for en verdig avslutning av skisesongen. Det er høy stemning på afterski under Trysilsmellen. Vis mer


Hovden skisenter avslutter sin sesong med en heidundrandes vinterfinale 24. april. Her blir det "ta sjansen" konkurranse, spillopper med Espen Thoresen fra NRK, og flere konserter, bl.a. med 80-tallsfavorittene Return - og Postgirobygget.

Trysil sier de farvel til vinteren med et kjempesmell. Trysilsmellen, for å være helt konkret. Denne helgen blir det skirenn, markedsplass og forskjellige aktiviteter og konserter på Trysilfjellet.

Andre skitrekk som regner med å stenge for publikum denne helgen er Dombås Skiheiser, Gaustablikk, Grong og Gålå skisenter.

Også Kvitfjell, Uvdal Alpinsenter, Ål i Hallingdal og Skeikampen er åpne til 25. april hvis snøen holder.

Vi du strekke skisesongen enda lenger? Da kan du prøve et av disse skisentrene.

Vi tar forbehold om vær og føreforandringer, og har lagt inn lenker til alpinanleggene slik at det skal bli lettere for deg å sjekke om de fremdeles er i drift.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer