Tøffe karer tar'n helt ut

En ny standard er satt for barske fjellfolk.

Bilde 4: Tøffe karer tar'n nesten helt ut på Kjerag. Foto: Inge Moy
Bilde 4: Tøffe karer tar'n nesten helt ut på Kjerag. Foto: Inge Moy Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke alle som tør å gå ut på Kjeragbolten, og enda færre tør vel å gjøre det i adams drakt?

- Kevin mente Kjeragbolten for lengst var oppbrukt som fotomotiv etter at tusener av vandrere fra inn- og utland har trua seg opp dit og fått tatt det obligatoriske bildet på steinen. Noen grep måtte tas, litt nye ideer måtte på banen. Det hele ble såre enkelt. Og veldig naturlig. Det kunne de nesten 50 tilskuerne også skrive under på.

Det skriver Helge Knudsen Harr, som har sendt inn dette bildet til DinSides festlige sommerfotokonkurranse. Det er imidlertid Inge Moy som har tatt blinkskuddet.

På bildet oppgis det at vi ser Kevin til høyre, og Helge til venstre. Vi går ut fra at det er samme Helge som sendte oss bildet.

Til alle andre som synes de er tøffe som tør å gå ut på Kjeragbolten: en høyere standard er satt. Tør du ikke ta'n helt ut, er du ikke mann nok :-)

Vi fikk inn flere festlige bilder enn Kjeragbolt-bildet denne uken. Se de beste i bildespesialen under:

Du kan fortsatt være med

Sommerfotokonkurransen vår er langt fra over ennå. Vi skal fortsatt kåre to ukevinnere til, som får hvert sitt FinePix Z33 kompaktkamera. I tillegg vil vi plukke ut seks ekstra finalister som sammen med de seks ukevinnerne konkurrerer om tre FinePix F200 EXR i den endelige finalen 23. august.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.