TOPP 10 anbefalte sørøstasiatiske familiehoteller

Her er nettreisebyrået Agoda Companys hotellanbefalinger for barnefamilier på reise i Sørøst-Asia.

Publisert
Sist oppdatert

1. Ramada Resort Karon Beach PhuketBo som en ekte prins eller prinsesse på rom innredet som slott, eller ta en reise til det ytre rom eller undervanns ... 14 av anleggets 121 rom er innredet etter forskjellige temaer, og her er det ikke spart på effektene. Her er barneklubber, badeland, barnevakttjeneste mm.

På nett

2. Sheraton Grande Laguna Resort, PhuketBarneklubb og barne"camp", barnevakttjeneste og frynsegoder for barn. Barnesekk med frynsegoder til utdeling ved ankomst, ubegrenset med iskrem og påfyllbare tutekopper til småttisene.

På nett

3. Plantation Bay Resort, Cebu, FillippineneHer står strendene og vannet for de meste av fristelsene. Også barneklubb og bevoktet barneområde.

På nett

4. Shangri-La Tanjung Aru Resort, Kota Kinabalu, Malaysia Skal ha det største barneklubbområdet i Malaysia, med adskilte områder for barn i forskjellige aldre.

På nett

5. Conrad Bali Resort & Spa, Bali, IndonesiaAktiviteter og barneområder både inne og ute. Barnevakttjeneste, badekåper og andre barnefasiliteter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer