Fotosommer:

Topp sommerbilder med mobilen

Lær fotografens eksperttips.

MORGEN OG KVELD: Det beste fotolyset får du om morgenen og kvelden. Og, husk å tørke bort fingeravtrykkene fra kameralinsa. Foto: Odd Roar Lange
MORGEN OG KVELD: Det beste fotolyset får du om morgenen og kvelden. Og, husk å tørke bort fingeravtrykkene fra kameralinsa. Foto: Odd Roar Lange Vis mer
Publisert

Sommertid er fototid. Nordmenn tar millioner av bilder hver sommer. Mens mange nok aldri finner veien ut fra telefonen, eller minnebrikken, kan andre printes ut, eller deles i sosiale medier med venner og kjente.

Drømmen om nordlyset

Har du lyst til å ta bedre bilder i sommer? Da skal du få med deg den italienske fotografen Dino Serrao sine tips på DinSide.

Dino er blitt stjerne på Tik Tok etter han flyttet til Norge, med millioner av følgere.

Da han gjestet FoMA-festivalen på Fornebu viste han frem bilder han tok på sine reiser rundt om i Norge. Og nå vil han gjerne lære bort hvordan man kan få mest mulig ut av å ta bilder med mobiltelefonen.

- Norge har helt siden jeg tenårene vært et av de første stedene jeg ønsket å besøke utenfor Italia. Og endelig er denne drømmen gått i oppfyllelse. Jeg har alltid sett for meg meg selv under det mest spektakulære nordlyset, der jeg vandrer i den vakre naturen og når jeg oppdage steder og tradisjoner i Norge.

God plass

- Men jeg har lurt på hvordan det ville være å å komme inn på nordmenn og å bli kjent med dem. Nordmenn er så hyggelige og så hjelpsomme når du trenger dem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer