Toppklasse billigere enn restplass

Vi har målt uspesifiserte sydentilbud opp mot spesifiserte charterreiser, og de uspesifiserte er ikke nødvendigvis det billigste alternativet. Av de reisene vi undersøkte, fant vi billigere spesifiserte reiser i nesten sju av ti tilfeller – og de spesifiserte reisene var inntil 25 prosent billigere.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har sjekket prisene for en familie på fire, bestående av to voksne, og to barn i alderen 2-11 år. Hos Star Tour vil en uspesifisert uke på Gran Canaria med avreise 23. november, koste familien 22.380 kroner. Men dersom familien heller kjøper en spesifisert reise i 2-stjerners leilighet på Playa del Ingles, slipper familien med 16.780 kroner; altså 5.600 kroner eller 25 prosent billigere. De kan også kjøpe en uke i en firestjerners leilighet, for 21.620 kroner; fremdeles billigere enn den uspesifiserte reisen.

Men Star Tour er på langt nær alene om å tilby spesifiserte reiser til en lavere pris enn uspesifiserte; vi finner det samme hos både Ving og Saga Solreiser. Kun hos Apollo finner vi konstant billigere uspesifiserte enn spesifiserte reiser.

Se prisdifferansene hos de forskjellige charterselskapene, og se hva du kan få av bosted for en billigere penge enn den uspesifiserte reisen:

Star TourSaga SolreiserVingApollo

De største prisdifferansene: Opp til 25 prosent billigere spesifisert!

Det skjer unntaksvis

Salg- og markedsdirektør i Star Tour, Sverre Høven, vedkjenner gjerne at uspesifiserte reiser kan være dyrere enn spesifiserte reiser, og forklarer dette med svingninger i hotellprisene i visse områder til enkelte tider:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer