Tør du holde denne?

Den danske øya imponerer med sine tilbud og natur - vi gir deg de beste tipsene.

Publisert
Sist oppdatert

Reiser du til Bornholm går du glipp av så mangt. På den firkantede øya som ligger nærmere Sverige enn fastlandsdanmark, finner du ingen lange bilkøer eller kjøreturer, ingen stress, ikke stupfulle charterturister, diskoteker eller giganthoteller i strandkanten.

Mange steder minner klippeøya også lite om Danmark som vi kjenner det, og kanskje mer om steder langs vår egen norskekyst eller øyer som Asorene. Stemningen er likevel så god som bare danskene kan lage den.

Bildespesial fra spennende Bornholm...

Ta deg en sykkeltur langs de flotte kystveiene. Pust inn lukten av hav, skog, lyng og sommermodne åkre. Stopp i Gudhjem eller Svaneke for en smak av de koseligste byene på øya, eller ty til mer adrenalinfylte aktiviteter som dykking, klatring og fiske.

Uansett hvordan du ferierer på Bornholm, kommer du ikke til å angre på et opphold her. Solgarantien er også høy, med flest soldager i det danske land hvert år.

Vi så nærmere på hvordan du arrangerer en aktiv ferie for både voksne og barn på Bornholm. Under har vi luket ut og kvalitetssikret noen vinnere for deg som er lei sukkerspinn og tradisjonelt tivoli på danmarksferie.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer