Tostjerners hotell til 393.064 kroner?

Prisen fikk leseren til å reagere.

393.064 kroner for to netter på hotell? Ja, det er feil. Heldigvis. Foto: Hotels.com
393.064 kroner for to netter på hotell? Ja, det er feil. Heldigvis. Foto: Hotels.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Jeg og en kollega skal på jobbreise til Østlandet til helgen og tenkte i den sammenheng å sjekke hvilke hotell som er tilgjengelig i nærheten. Jeg synes dette var en nokså stiv pris for to netter, skriver Christer i en epost til DinSide.

Christer søkte etter hotellrom på Notodden fra 30. september 2011 til 2. oktober 2011, altså to netter, og ville ha to rom for to voksne. Men prisen som kommer opp på Hotels.com varierer på daværende tidspunkt fra 2.600 kroner til elleville 393.064 kroner! Det er tostjernes hotellet Bw Gyldenlove Hotell som tilbyr overnatting til denne summen.

Dersom du likevel tør klikke på «velg-knappen», er heldigvis ikke hotellprisen like skummel. Plutselig har prisen gått ned fra 393.064 kroner til 3.512 kroner.

5-stjerners skilsmisse: Tilbyr skilsmisse på tre dager på hotell

– En bug

Feilen skyldes trolig en bug i systemet, opplyser Knut Narvestad, PR-rådgiver ved Involve!PR og talsperson for Hotel.com. Dette bekrefter også hotellet.

– Det er en bug hos Hotels.com hvor man henter opp prisene fra et annet system, som i dette tilfellet fra vår egen hotellkjede Best Western. Men det er jo komplett uforståelig hvordan man kommer frem til denne prisen, fordi prisen Hotels.com henter fra Best Western International er i samme periode 2.350 kroner, forklarer Geir-Aage Tveito, direktør for Best Western Gyldenløve Hotell AS, i en epost til DinSide.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer