Trådløst om bord

SAS melder nå at det er klart for trådløs nettilgang ombord på alle selskapets langdistansefly i løpet av 2004.

Publisert
Sist oppdatert

SAS' langdistansefly skal i løpet av 2004 få installert trådløst internett om bord. Her kan du koble opp PC eller PDA og bruke internett eller streame audio og video. Det blir også mulig å koble seg opp til private intranett, og sende og motta epost på sikker måte.

Jens Willumsen demonstrerer trådløs tilgang om bord. Foto: SAS Foto: SAS
Jens Willumsen demonstrerer trådløs tilgang om bord. Foto: SAS Foto: SAS Vis mer

Nett om bord:

Vil du surfe på fly? (Avsluttet)
Ja, definitivt(47%) 90
Kun om prisen lav(43%) 83
Nei, egentlig ikke(9%) 18
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.

Skroll ned for mer.


- Norden er en av verdens mest IT-tette regioner, og å kunne enkelt kommunisere fra luften står veldig høyt på våre reisendes ønskeliste, sier Jens Willumsen, ansvarlig for Market & Product Managment i SAS i en pressemelding.

Først

SAS hevder å bli første flyselskap i verden som utelukkende velger trådløse løsninger om bord. Det er selskapet Connexion by Boeing som leverer løsningen, og de arbeider også med å lage betalingsløsninger for kundene som skal bruke dette. Betaling kan både skje ved kredittkort og abonnementsvarianter.

Mer om fly og nettilgang

 • SAS, BA, Lufthansa og Japanese Airlines med nettilgang

 • Lufthansa tester ut boeing med bredbånd
 • Verktøy for reiselyst


  Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer