Tre billige hoteller der Middelhavet er som dyrest

Du kan bo bra på budsjett selv i Middelhavets hotspots.

Amalfikysten er et av de dyreste stedene å feriere ved Middelhavet. Her fra Atrani. Foto: Wikipedia Commons
Amalfikysten er et av de dyreste stedene å feriere ved Middelhavet. Her fra Atrani. Foto: Wikipedia Commons Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes rimelige, og det finnes dyre feriesteder i Middelhavet. De dyre er dyre fordi de er ekstremt populære blant turistene.

Tre eksempler er Nice, Amalfikysten og Santorini. De fleste av dere lesere vil nikke anerkjennende til dette. "Alle" har hørt om disse stedene, og mange har sikkert vært der, også.

Nice er en klassiker ved den franske Azurkysten, og lokker med provencialsk mat, stilige butikker og glamorøst uteliv. Amalfikysten er Italias kystperle nummer én. De fargerike husene som klamrer seg til klippene har gjort dette området til en turistmagnet i alle år. Spesielt populært for kjærestepar på tur. Og så har vi legendariske Santorini, da. Denne øya representerer det erketypiske greske. Mange har, om ikke bodd her, så seilt hit med en av fergene på vei til øyhoppingferie i Kykladene.

Det er ikke bare bare å finne rimelig overnatting på disse tre destinasjonene. Men det finnes muligheter som ikke betyr at du må bo på et nedslitt krypinn, selv om du ikke har 200 euro dagen å svi av på å bo.

Her er tre gode alternativer til hyggelige priser:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer