Tre dagspa i Oslo

Det skal ikke være nødvendig å overnatte på hoteller for å få spabehandling. Her er tre dagalternativer i Oslo.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Colosseum Park Spa

En av de mest eksklusive norske dagspa-tilbudene får du muligens på Colosseum Park Spa. De bruker de dyreste produktene på markedet, La Praire, i sine ansiktsbehandlinger. Senteret på Oslos vestkant har ventelister som går over uker. Her får du aromaterapi, massasje, bryn- og vippefarging, cellulittbehandling, fruktsyrebehandling, manikyr, dampbad, vannterapi og alt som hører med på et ekte spa. Priser fra 380 for ansiktsbehandlinger.

 • Colosseum Park Spa på nett
  Middelthuns gate 21, Oslo, tlf: 23 21 54 00
 • Vestkantbadet Helsesenter

  Massasjeseng på Vestkantbadet. Foto: Karoline
  Massasjeseng på Vestkantbadet. Foto: Karoline Vis mer


  Akupunktur, massasje og hudpleie i klassiske omgivelser på Oslos vestkant. Husk forhåndsbestilling, spesielt om dere er flere sammen. Her finnes badstue og romersk bad i tillegg til ordinær svømmehall (den er stengt søndag, og har eksklusive dametider tirsdag og torsdag). Prøv for eksempel en times aromamassasje til 620 kroner eller en halvtimes massasje til 350 kroner. Er dere flere sammen, må du regne med litt bestillingstid. Skal du inn alene, slipper du til på dagen eller i løpet av uken. Det er travlest etter klokken 16. Mandager og onsdager er forbeholdt menn, de øvrige dagene er forbeholdt kvinner. Legg inn en time før massasje for romerbad (badstu+kald kulp) for å få igang sirkulasjonen.

 • Vestkantbadet helsesenter
  Sommerogaten 1, tlf: 22 44 07 26
 • Artesia

  I den eksklusive og relativt nyåpnede klubben Artesia på Majorstua i Oslo, kan du kjøpe deg spatilbud selv om du ikke er medlem. I dedikerte lokaler kan du lene deg tilbake i hendene på massører, manikyrister og hudpleiere og få fikset og gnudd både kropp og ansikt. Anlegget har også eget spatilbud rettet mot gutta. Ansiktsbehandlinger koster fra 550 kroner, kroppsbehandling fra 370 kroner.

 • Artesia på nett
  Majorstuveien 36, 0367 Oslo, tlf: 22 93 35 50
 • Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer