Tre retter til fem pund

900 engelske restauranter tilbyr lunch til 5 pund og middag til 10 pund frem til 30. april. Vi viser deg hvordan du kan dra nytte av dette supertilbudet.

Publisert
Sist oppdatert

Den engelske avisen The Times slår til med sitt årlige tilbud på billige luncher og middager i hele England. DinSide viser deg hvordan du kan dra nytte av dette tilbudet - og hvilke av de 900 restaurantene du bør besøke.

Slik gjør du:

Det eneste du trenger er en stor kupong, som du klipper ut fra et eksemplar av The Sunday Times, og fire små kuponger som skal heftes til den store. Høres kanskje litt stress ut, men det eneste du trenger å gjøre er å kjøpe et par aviser innen 13. februar.

Er du bare i England i et par dager kan du spe på med en kupong som du printer ut fra avisens hjemmesider. Opptil seks personer kan spise sammen på en kupong - så her kan det være mye penger å spare!

En fullstendig liste over alle restaurantene som er med på tilbudet finner du her. (For å gjøre jobben litt lettere: London ligger i South East.)

Under hver restaurant er det indikert hvilke dager du kan benytte deg av tilbudet, og om det gjelder for lunch, eller middag, eller begge deler. Dagene er indikert med bokstaver - og det er også merket hvilke restauranter som gir deg et glass vin med på kjøpet!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer