Tre ukjente perler

Her er de nye, hotte reisemålene i Australia. Reis før de blir invadert av turister...

Publisert
Sist oppdatert

Australia er et land kjent for sine vakre strender og urørte natur. Det meste av kysten er allerede godt trafikkert av turister. Ifølge avisen Sydney Morning Herald er det likevel noen steder som peker seg ut som kommende turistdestinasjoner i startgropa. Dette er stedene du reiser til før de blir overfylt med turister:

Tweed Coast, New South Wales/Queensland

Området som er en "bro" mellom det kjente Byron Bay og Gold Coast, har blitt ettertrykkelig oppgradert for turister den siste tiden.

Infrastrukturen er bygget opp og det investeres millioner av dollar i resorts, restauranter og nattklubber i området.

Naturen har også mye å by på i dette området. Tweed Heads og Tweed River byr på surfing og fisking i verdensklasse. Vulkanen Mount Warning (1.157 moh.) ligger også i dette området. Den døde vulkanen er kjent for å være det stedet du kan se solen aller først ved daggry på det australske kontinentet.

Vulkanen er også del av Central Eastern Rainforest Reserves, som står på verdensarv-listen.

Området ligger kun 15 minutters kjøring fra Gold Coast Airport. South Kingscliff Beach er første stoppested sørover fra flyplassen. Her har blandt annet den kjente hotellkjeden Outrigger et resort. Ønsker du å bo på stranden med muligheter for deilig privatliv, har Casuarina Beach Resort leiligheter og villaer til leie. Ønsker du å rømme fra hverdagen fullstendig, kan du sjekke inn på det avsidesliggende Ecoasis i Tweed Valley, eller Crystal Creek rainforest retreat som har syv luksusbungalower fordelt på 100 mål med privat regnskog.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer