Treff denne karen "live" i Dubai

Mot slutten av 2008, skal du etter planene kunne møte denne karen "live".

Publisert
Sist oppdatert

Det er i den rike arabiske emiraten Dubai, at du skal kunne treffe denne og 100 andre dinosaurer. I forbindelse med byggingen av det nye City of Arabia, bygges det også en dinosaurpark, Restless Planet. Dinosaurene i den nye opplevelsesparken skal være ganske så livaktige, og oppfører seg som levende vesener ved hjelp av trykkluftsystemer og sensorer. Sjekk denne filmen, som er en reklame for parken lagt ut på City of Arabias nettsider:


Parken er formet og utarbeidet i samarbeide med blant annet naturhistorisk museum i London, som er velansette eksperter på dette området. Animatronikkeksperter fra Tokyo står bar kulissene, hvor de har gjenskapt det miljøet som dinosaurer levde i.

Treff denne karen "live" i Dubai


Etter planen, skal parken åpne på slutten av 2008. Den dekker et areale på 46.452 kvadratmeter. Det skal ta rundt fire timer å gå gjennom parken og se utstillingen og kjøre de kjørende attraksjonene som er der.

Mer informasjon på City of Arabias nettside: cityofarabia.ae

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer