Gratis oppgradering på fly:

Triks deg til første klasse

Du kommer langt med et smil og noen bakervarer, skal vi tro flyvertinna Cierra Mistt.

SMIL PENT: Drømmer du om gratis oppgradering, bør du skru på all sjarm - og helst kle deg pent. Foto: Shutterstock / NTB
SMIL PENT: Drømmer du om gratis oppgradering, bør du skru på all sjarm - og helst kle deg pent. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Vi har vel alle sittet på et trangt fly og drømt oss bort til et romslig sete på første klasse, med full luksus og et glass sjampanje i hånda.

For de fleste av oss blir det med drømmen, for billetter på første klasse koster som kjent skjorta. Men det er faktisk mulig å trikse seg til oppgraderte seter - uten å betale ei krone.

På TikTok deler Cierra Mistt snutter fra livet som flyvertinne for det amerikanske flyselskapet Delta Air Lines.

Hun byr også på tips og triks til folk som skal ut og fly, noe som har gitt henne hele tre millioner følgere og over hundre millioner likes på den populære videodelingsappen.

Nylig avslørte hun også hvordan man kan kapre et sete på første klasse, helt gratis.

Skru på sjarmen

Ifølge Cierra Mistt skal det ikke mer til enn å være litt ekstra oppmerksom mot kabinpersonalet, særlig hvis de har vært i lufta hele dagen.

- Noe av det enkleste man kan gjøre for å få gratis oppgradering er å være hyggelig mot personalet ved gaten og flyvertinnene i lufta, sa hun i en spørsmålsrunde på TikTok nylig, gjengitt av The Mirror.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer