Triks for en billig storbyferie

Råd til deg som vil ha mest mulig ut av feriebudsjettet.

Foto: Stine Okkelmo
Foto: Stine Okkelmo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er høst, og høysesong for storbyferier. Her er våre tips til hvordan du får mest mulig storbyferie for pengene dine.

Billige flybilletter

Sjekk kampanjene Så og si alle flyselskaper har kampanjepriser på flybilletter nå. Derfor er det absolutt rett tid å sikre seg flybillettene til drømmebyen. Men selv om flyselskapene lokker med lave priser, er det ikke sikkert du finner dem så lett når du først skal bestille.

Ikke reis i helgen De billigste flyprisene får du som regel i uken, og ikke i helgen. Dersom du har mulighet, bør du legge storbyferien til uken. Eventuelt reiser du hjem mandag eller tirsdag fremfor søndag.

Priseksempel: SAS har flybillett fra Oslo til London med utreise søndag morgen 10. oktober og hjemreise onsdag kveld 13. oktober til 1.316 kroner, inkludert bagasje og alle avgifter.

Sjekk ut de nye rutene Det er som regel ikke så stort press på de nyeste rutene, og dermed kan det være enklere å finne rimelige billetter på disse. For deg som bor på Østlandet er det et hett tips å sjekke ut flyavgangene fra Rygge. Både Norwegian og Ryanair har mange ruter herfra som ikke er så etablerte ennå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer