Triksene som oppgraderer deg!

Publisert
Sist oppdatert

So, let's get down to business

Har du ikke falt av artikkelen ennå kan du glede deg til listen som kommer her. Les den nøye så kan det hende DU sitter på business neste gang du er ute og reiser.

  1. Bli medlem i selskapets "frequent flyer-" program. For SAS vil det si eurobonusprogrammene. Dette betyr at du er fast kunde av selskapet, og slike tas som regel bedre vare på enn tilfeldige kunder.

  2. Som medlem av eurobonusprogrammene (og lignende programmer) tjener du opp bonuspoeng. Disse kan du bruke til å oppgradere billetten din "gratis" fra turistklasse. Bruk det du har av poeng for en bedre reise internasjonalt. Det kreves 10.000 poeng for å gå opp en klasse i eurobonussystemet.

  3. Flyselskapet plukker først ut de som har betalt mest for sin flybillett slik at de får muligheten til å få mest mulig igjen for pengene de har investert i billetten sin. Har du vært uheldig og fått en dyr billett, kan denne fort betale seg inn igjen.

  4. Det er bedre å velge en mindre folksom avgang. Reiser du en tidlig morgen til eller fra en storby er sjansen stor for at flyet er fullt av forretningsreisende som flyr mye. Disse har sannsynligvis masse opptjente bonuspoeng og er mer "oppgraderingsverdige" enn du. Det er bedre å fly tidlig ettermiddag eller sen kveld hvis du virkelig håper på oppgradering.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer