Flyreiser:

Trikset gir billige flybilletter

Hvilken dag er den beste å kjøpe de rimeligste flybillettene?

FLYPRISER: Jakter du på de billigste flybillettene så er det smart å vite når og hvordan du skal bestille dem. Foto: Odd Roar Lange
FLYPRISER: Jakter du på de billigste flybillettene så er det smart å vite når og hvordan du skal bestille dem. Foto: Odd Roar Lange Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Få ting skaper mer reiselyst hos nordmenn enn utsiktene til billige flybilletter. Men hva er den smarteste måten å bestille på, og hvordan finner man de billigste flybillettene?

Det finnes flere smarte triks som hjelper deg på veien til lave billettpriser. Her har du noen av dem.

Dette må du vite

Du har sannsynligvis lagt merke til at prisene endrer seg hele tiden, og at det er vanskelig å finne den beste dagen for bestilling av billetter.

Det er mange faktorer som er med på å bestemme billettprisen og det er datamaskiner som avgjør prisen du finner på flyselskapenes og billettformidlernes nettsidene.

Jo flere som bestiller på samme tid og til samme reisemål, jo dyrere blir det for deg.

Vær fleksibel

Kan du bestille reiser som går på andre tider enn «alle andres», så har du skaffet deg et godt forsprang i kampen om billige billetter. Kan du unngå høysesong (skoleferier), så er det mye å spare. Utreise midt på dagen på fredag og hjemreise på søndag ettermiddag, er ofte de dyreste løsningene.

Lørdagsbilletter er ofte billige, og det er uansett reisedag smart å reise tidlig på morgenen eller sent på kvelden når det handler om pris.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer