TripIt holder styr på reisen

Reiseplanlegging gjort enkelt.

Med TripIt videresender du bare eposter med reiseinformasjon, så samles alt automatisk.
Med TripIt videresender du bare eposter med reiseinformasjon, så samles alt automatisk. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når man skal ut å reise er det mye å holde styr på.

Flytider og flightnumre, hotelladresse, kart, diverse bookingkoder, den fine restauranten man ble tipset om, ønskelisten fra ens bedre halvdel etc. Ofte reiser man på tur med en liten bunke med utskrifter i sekken, og blir det endring i flytidene, må man pent bytte ut de aktuelle arkene med nye.

Du skjønner hvor dette bærer - med Tripit går alt dette lett som en plett. Tripit er en nettjeneste som samler all denne informasjonen under én paraply slik at du slipper å lete rundt.

Hvis det blir endringer i flytidene, ny gate på flyplassen eller hva det måtte være, oppdaterer den seg automatisk (du kan til og med få varsel pr SMS, men det krever pro-medlemskap). Kart og veibeskrivelse til hotellet legges inn uten at du trenger å løfte en finger, og den fine restauranten ligger trygt lagret på notatsiden.

Alt dette er selvsagt tilgjengelig fra mobiltelefonen din så lenge den er utstyrt med en nettleser. Dette kan selvsagt bli dyrt dersom du må gjøre oppslag mens du er i utlandet, men har du iPhone, finnes det en egen TripIt-applikasjon som tilgjengeliggjør denne informasjonen selv om du ikke er online.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.