Trondheim

Roterende pizzaspising, eksperimentklubb for barn og oppdagelsesferd i fjæra. Her er tips til snøfrie påskeferieaktiviteter i trondheimsområdet.

Publisert
Sist oppdatert

Pizza i Tyholttårnet

Nesten alle barn liker pizza, og når man nesten kan kjøre karusell samtidig, må det bli bra. Tyholttårnet er et 124 meter høyt radio- og telekommunikasjonstårn, hvor det er innredet restaurant på 74 meters høyde. Tårnet, som restauranten heter, er Norges eneste roterende restaurant, og den surrer med en hastighet på en omdreining i timen. Ingen avskrekkende hastighet, men akkurat rakst nok til at du kan få med deg hele byen i løpet av en lunsj eller en kjapp middag. Restaurantdriften er i regi av Egon, som serverer pizza og annen lett og forholdsvis rimelig kost.

Adresse: Egon Tårnet, Otto Nielsens vei 4, Trondheim.

Badeland

Det relativt ferske Pirbadet i Trondheim er et ekte badeland, med sklier, klatrevegg, bølgebasseng, barnebasseng mm. I Levanger, halvannen times kjøring nord for Trondheim, ligger Levanger Badeland. Det nordtrønderske badeanlegget har barnebasseng, bølgebasseng, boblebad, vannsklie og luft- og vanntemperatur på 30 grader.

Adresse: Trondheim Pirbad, Havnegata 12, Trondheim og Badeland Levanger, Moan, Levanger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer