Tropisk paradis ved Berlin

Fem mil fra Berlin åpner nå et innendørs tropeparadis.

Publisert
Sist oppdatert

Utenfor Berlin bygges nå et tropisk paradis. Under 107 meter høye takkonstruksjoner skapes en kunstig oase med regnskog, sandstrender, badelaguner og orkidéhager. Lufttemperaturen skal holdes på 25 grader i snitt, med høyere temperatur ved vannet. Badevannet frister med mellom 28 og 31 grader.

Overnatte

Vannfall, stier, markeder med eksotiske blomster og suvenirer, musikk og strandparty og mulighet for å friske på brunfargen. Alt skal legges til rette for at man skal slippe langflygning til ferieparadiset.

Det mest kuriøse fristelsene fra parkanlegget er tilbud om å sove på stranda. Du kan leie et telt for to eller fire fra 10/15 euro for 12 timer. Regnskogen er også et kapittel for seg med opp til 14 meter høye trær og 12.000 planter.

Pakk sommertøy

For et opphold her gjelder det å pakke riktig. Sommertøy og lette sko er antrekket du beveger deg rundt i, men også utstyr til en penere middag og strandfester bør med om du ønsker å delta på slikt. Du kan leie håndduker og lagre bagasje og vesker ved inngangen. Badetøy får du også bruk for. Du får ikke ta med egen mat eller drikke. Anlegget har eget barneanlegg med barnepass for de fra fire år og opp. Det er også tilpasset rullestoler og barnevogner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer