Trygge reiser for skuddredde

Skremt av verdensbegivenhetene? Her er våre trygge reisetips - se og bli inspirert.

Publisert
Sist oppdatert

Det er full stopp i salg av reiser til det som oppfattes som utrygge reisemål. I DinSides løpende avstemning blant leserne vises det (i skrivende stund) at Tyrkia er det landet av syv antatt utsatte ferieland flest vil grue seg for å besøke nå. Det korresponderer med advarsler fra flere lands myndigheter i skyggen av krigen.

Så hvor skal du reise, om du vil styre unna uro og krigshandlinger? Vel - i dagens situasjon kan vi selvsagt ikke utstede garantier, men det finnes i alle fall tips til deg som vil på tur, og likevel velge antatt trygge reisemål. Vi har satt sammen en rikholdig meny, med tips fra DinSides arkiver.

Skroll ned for resten.

Eksotisk ferie i urolige tider

Mens deler av Asia og hele Midt-Østen nå har havnet på trygghetssøkendes nei-lister, finnes ferieparadiser av roligere slag. Vi tipser om Sør-Afrika - et av verdens billigste ferieland, i tillegg til at det ligger langt unna alle aktive krigshandlinger som føles truende. Karibiske øyer bør også være et trygt valg, om du holder deg til de velkjente ferieparadisene. Inspirasjonen finner du her. Vietnam - kanskje for den litt tøffere, men landet står ikke nevnt på noen lister over farligere land. I det indiske hav ligger ferieparadiset Mauritius som vi antar får være i fred for både krig og terrorisme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer