Trysil med ny snøgaranti

Gode skiforhold eller pengene tilbake.

Publisert
Sist oppdatert

Med den tidligere snøgarantien i bunn, lanserer Skistar en ny snøgaranti for Trysil.

Den gamle gode snøgarantien som ligger i bunn, garanterer gjester minimum åtte kilometer nedfarter og 620 meter fallhøyde i perioden 15. november og ut sesongen. Den nye garantien, som kommer i tillegg til den gamle, garanterer at gjester i perioden 15. desember - 20. april er garantert minimum 20 kilometer nedfarter og 620 meter fallhøyde. Garantien omfatter bestilling av overnatting, skiskole, skileie og Skipass. Garantien gjelder bestillinger gjort hos Trysilfjellet Alpin AS, Trysils øvrige bookingselskaper, hotellene og alle turoperatørene/reisebyråene Skistar samarbeider med.

Klarer de ikke å oppfylle garantien, kan du velge å bli hjemme og få refundert det du har bestillt, med mindre du gjør det 48 timer før bestillingen er gyldig.

Den gjelder ikke midlertidig stengte heiser og bakker, eller som følge av tekniske problemer eller uvær.

Selv kaller de den nye garantien for verdens beste snøgaranti, og sant nok trenger de bare en minusgrad for å produsere kunstsnø i anleggene sine. Så gjenstår det bare å se om det kommer snø eller ikke før juletider.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer