Trysil

Trysilfjellet har med sine 26 heiser og 65 nedfarter et godt tilbud for vintersportere.

Publisert
Sist oppdatert

Her er tilbudene for deg som vil ha en annerledes vinteropplevelse, på vintersportstedet i Hedmark. Om det ikke står spesifisert noe annet, er prisene oppgitt per person.

Familiefeiden

Konkurranser i skibakken for hele familien, hver torsdag og fredag.Gratis.

Snøbyggerne

Aktiviteter for store og små snøbyggere. Det bygges snømenn, snøslott, snølykter og alt annet som bygges kan. Onsdag og torsdag 17:00.Gratis.

Fakkelkjøring

Til glede både for deltakerne og de som ser på. Hver torsdag, når bakken stenges og lysene slokkes klokken 21:00, er det fakkelkjøring i Sindretrekket. Fakler utdeles på toppen av trekket, og man kjører i lang rekke etter hverandre ned bakken.Pris: Heiskort.

Konkurranse med fotosession

Hoppkonkurranse i Terrengparken for deg på ski, brett eller snowblades. Du kan vinne premier, og det tas bilde av deg i farta, som du får utdalt etter konkurransen. Arrangeres hver lørdag.Gratis.

Hundekjøring

Turer av varierende lengde; halvdagstur, heldagstur og flerdagersturer. Du kan styre hundespannet selv, eller slappe av som passasjer.Pris:Halvdagstur: 420 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer