TUI åpner for Kanariøy-reiser fra Tyskland

Reiseselskapet mener folk må få velge selv om de ønsker å reise. Dette gjør TUI i Norge.

FERIE: Tyske TUI vil åpne for reiser til Kanariøyene for tyske turister fra og med 3. oktober, dette melder flere tyske og spanske medier. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tyske TUI vil åpne for reiser til Kanariøyene for tyske turister fra og med 3. oktober, melder flere tyske og spanske medier.

Dette til tross for at det tyske utenriksdepartementet melder om mer enn 50 smittetilfeller per 100.000 innbyggere for Spanias del de siste sju dagen, som betyr at Tyskland regner landet som et risikoområde og ikke anbefaler å reise.

TUI-direktøren mener det bør være opp til det tyske folk å velge selv.

Samtidig er det enkelte av Kanariøyene som har svært lave smittetall.

- Ikke forbud mot reiser

TUIs tyske direktør, Marek Andryszak, uttalte til en rekke medier mandag at de reisende bør kunne bestemme selv om de reiser på ferie til tross for smitterisikoen og sannsynligheten for å måtte gå i karantene ved hjemreise til Tyskland.

- Reiserådene er ikke forbud, men en anbefaling for å være forsiktig, og det er akkurat dette vi følger, sier Andryszak ifølge avisa Preferente, og legger til at de reisende dessuten må teste seg ved ankomst i Spania.

Følger norske reiseråd

Vi har spurt norske TUI om de vurderer å sette opp reiser til Kanariøyene fra Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer