Tur-retur London under 300

Fra Torp kommer du deg til London og tilbake for under 300 kroner. Vi har sjekket prisene fra hele landet til London i sommer.

Publisert
Sist oppdatert

Torp - London gir den aller laveste prisen i vår test. Undersøkelsen omfatter tre perioder i sommer, og alle selskaper og flyplasser i landet som har direkteruter til London. Vi har også inkludert Göteborg i testen, uten at svenskene greide å slå de norske lavprisene denne gangen.

237 eller 9.780 kroner? Her er prisene.

Skroll ned for mer om testen.

Direkte tur-retur

Det begynner å bli lett å komme seg til Londons tre flyplasser - Heathrow, Gatwick og Stansted. Både SAS, Braathens, Norwegian, Ryanair, British Airways og British Midland flyr direkte mellom Norge og den britiske hovedstaden. Og de flyr fra fem forskjellige flyplasser her hjemme; Oslo Gardermoen, Sandefjord Torp, Stavanger, Haugesund og Bergen. Ryanair flyr også direkte fra Göteborg, et alternativ for deg som bor nært svenskegrensen i sør.

Så hva må vi betale for et par timer i fly over Nordsjøen, og en returbillett på innerlomma? Aller billigst slapp vi unna med Ryanair fra Torp på våre utvalgte datoer i juni. 237 kroner pluss betalingsavgift på maks 50 kroner, gir en totalpris per person på under 300 kroner. Det er billig uansett hvordan man snur på det. Det norske lavprisselskapet Norwegian kommer heller ikke så verst ut i vår augustperiode. 623 kroner tur - retur Gardermoen - Stansted er nest laveste pris i vår prisundersøkelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer