Tur-retur London under 300

Fra Torp kommer du deg til London og tilbake for under 300 kroner. Vi har sjekket prisene fra hele landet til London i sommer.

Publisert
Sist oppdatert

Torp - London gir den aller laveste prisen i vår test. Undersøkelsen omfatter tre perioder i sommer, og alle selskaper og flyplasser i landet som har direkteruter til London. Vi har også inkludert Göteborg i testen, uten at svenskene greide å slå de norske lavprisene denne gangen.

 • 237 eller 9.780 kroner? Her er prisene.
 • Skroll ned for mer om testen.

  Direkte tur-retur

  Flyturen til London kan koste deg fra under 300 kroner til mange tusenlapper.
  Flyturen til London kan koste deg fra under 300 kroner til mange tusenlapper. Vis mer


  Det begynner å bli lett å komme seg til Londons tre flyplasser - Heathrow, Gatwick og Stansted. Både SAS, Braathens, Norwegian, Ryanair, British Airways og British Midland flyr direkte mellom Norge og den britiske hovedstaden. Og de flyr fra fem forskjellige flyplasser her hjemme; Oslo Gardermoen, Sandefjord Torp, Stavanger, Haugesund og Bergen. Ryanair flyr også direkte fra Göteborg, et alternativ for deg som bor nært svenskegrensen i sør.

  Så hva må vi betale for et par timer i fly over Nordsjøen, og en returbillett på innerlomma? Aller billigst slapp vi unna med Ryanair fra Torp på våre utvalgte datoer i juni. 237 kroner pluss betalingsavgift på maks 50 kroner, gir en totalpris per person på under 300 kroner. Det er billig uansett hvordan man snur på det. Det norske lavprisselskapet Norwegian kommer heller ikke så verst ut i vår augustperiode. 623 kroner tur - retur Gardermoen - Stansted er nest laveste pris i vår prisundersøkelse.

  Brukervennlighet eller uvennlighet

  Vi har hentet prisene direkte fra flyselskapenes egne nettsider. Det er flere grunner til dette, den viktigste er at de fleste selskapene sier at det er på nettsidene de beste tilbudene skal finnes. Det er store variasjoner i hvor lett det er å finne lavpriser.

  237 eller 9.780 kroner? Her er prisene.

  I mars testet vi om vi greide å finne flyselskapenes kampanjebilletter - og resultatet finner du her: Bortgjemte billigbilletter

  [Ugjyldig objekt (NAV)]

  Flyreiser

  Hva er viktigst når du skal bestille flyreise? (Avsluttet)
  God pris(69%) 283
  En kombinasjon av begge(28%) 116
  Et selskap jeg liker(3%) 13
  Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.

  • Ryanairs billettsøk er forbilledlig enkelt, selv om du skal gjennom noen trinn før endelig pris er klar.
  • Norwegian gir oss også kjapt resultat selv om de bruker den litt trege Amadeustjenesten.

  • Braathens bruker også Amadeus i en litt tregere variant. Her får vi også muligheten til å søke på nærliggende datoer om vi ikke er fornøyd med det tilbudet vi får først, det får vi ikke hos Norwegian.

  • British Airways signaliserer tydelig hvilke dager det er billigst billetter tilgjengelig, men det er vel mange trinn å gå gjennom før vi får endelig pris.

  • SAS har blitt mye bedre enn de var tidligere, men der sliter vi fortsatt med at ulike veier inn i bestillingstjenesten gir ulike resultater i pris.

  • British Midland er den desiderte taperen, både i brukervennlighet og pris, og vi mistenker at det henger sammen. Ingen tips om hvordan finne billige billetter, ingen muligheter til å søke på nærliggende datoer lettvint, ingen kampanjepriser. Resultatet blir en hårreisende pris på nesten 10.000 kroner som selvsagt ingen er villige til å betale.

  Mer om London

 • Gratis tortur i London

 • Bond for en helg

 • Londons beste musikaler

 • Tre rundturer i London
 • Verktøy for reiselyst

  Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler. Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer