Turist dopet av tyv - ble drept av toget

En turist i Roma ble drept av toget da at han falt ned på togskinnene etter at tyver dopet ham for å stjele bagasjen.

Publisert
Sist oppdatert

Den eldre turisten tok imot en cappuccino av en fremmed på togstasjonen i Roma. Det var puttet dop i kaffen, og tyvene utnyttet situasjonen til å stjele turistens bagasje da effekten slo inn, skriver The Guardian.

Det frekke tyveriet fikk imidlertid tragiske konsekvenser da den neddopede turisten snublet ut i skinnegangene og ble påkjørt og drept av et ekspresstog.

En mann er nå arrestert, etter å ha blitt identifisert av overvåkingskameraer.

En trend

Hendelsen er bare en av flere tyverier ved togstasjoner i Italia der tyvene doper ned ofrene sine.

Togstasjoner er magneter for tyver, også i Norge, som du kan lese mer om i saken om hvordan tyvene tømmer kontoen din på to minutter.

Den uheldige turisten hadde vært på cruise med sin kone, og de to skulle ta en buss hjem til Ungarn, men siden de ikke kjente Roma, foretrakk de å vente på togstasjonens venterom inntil bussen deres skulle gå på morgenkvisten. Her ble de påspandert en cappuccino hver av en middelaldrende mann.

Morgenen etter våkner de, og oppdager at all bagasjen deres er borte. Ektemannen forlater venterommet for å varsle politiet, men fordi han fortsatt er neddopet, forviller han seg inn på togsporet, og blir påkjørt av et ekspresstog.

Det er ikke bare på togstasjonen frekke tyver slår til i Italia. Tyvbander går på nattog, bruker narkotiske sprayer til å dope ned sovende passasjerer, og stikker av med verdisakene deres, skriver The Guardian.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer