Turist i særklasse

En utålmodig frøken venter på etternølerne på vei til stranda.

Foto: Linda Lorentsen
Foto: Linda Lorentsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med dette bildet er siste ukevinner i fotokonkurransen er kåret. Det ble Linda Lorentsen som stakk av med det siste Fuji FinePix Z33 undervannskamera som vi deler ut i årets sommerfotokonkurranse.

Hun er dermed også med i finalerunden, og kampen om et av tre Fuji FinePix F200 EXR- kameraer.

Som kjent har vi vært ute etter lesernes festligste feriebilder, og vi synes dette bildet er morsomt og sjarmerende.

Frøkna som er pakket og klar for strandbesøk er fotografens datter, Felicia på to år. Det er stranda Sørvika i Lenvik som er målet or utflukten.

"Turist i særklasse" har Linda Lorentsen selv kalt bildet.

Vi har fått inn drøssevis med bidrag i løpet av de siste ukene, men nå er det satt en strek. Vi tar ikke imot flere bidrag, men var du ikke en av de seks heldige ukevinnere, er fortsatt ikke toget gått.

Nå skal vi nemlig plukke ut ytterligere seks bilder som kommer med i finalerunden, der tre av de 12 finalistene vil få utdelt et Fuji FinePix F200 EXR- kamera i premie. Søndag 23. august presenterer vi alle finalistene, og så kan leserne være med og stemme på sin favoritt til og med fredag 28. august klokken 14.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer