Turistfellene du bør unngå

Her er stedene du har hørt om, men som du like godt kan droppe å besøke.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har vel alle gjort det; besøkt et sted vi har hørt så mye om at vi bare må få sett det, og vel fremme blitt enten skuffet, forundret eller begge deler - for hva handler alt oppstyret om? Hvorfor står alle disse menneskene i kø? Og var dette virkelig verdt turen - og prisen? La oss bare slå det fast: Enkelte turistattraksjoner er langt fra så attraktive som forhåndsomtalen vil ha det til.

Merriam-Webster Online Dictionary definerer en turistfelle som "a place that attracts and exploits tourists" - et sted som tiltrekker seg og utnytter turister.

Kanskje er disse stedene forsåvidt verdt et besøk, men de er ikke så fantastiske at du bør bruke timesvis i kø og mange lapper for å få det med deg, eller at du bør bruke surt oppsparte feriedager til å dra hit fremfor andre mer interessante steder i samme område.

>> Fra falske flyturer til døde dukker: Her er vår liste over turistfeller du like godt kan la være å besøke.

Overlevelsesguide for turistfelle-deprimerte

Mye av den negative opplevelsen knyttet til kjente reisemål, ligger i at det er alt for mange andre som også er her for å se og gjøre det samme som deg. Det er ofte ikke stedene i seg selv som er problemet, men at de er så kjente blant så mange. Her er våre tips for å unngå å få turistfelle-depresjoner:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer