Turistfeller du kan droppe

Publisert
Sist oppdatert

Verdensberømte veikryss

Piccadilly Circus og Times Square. Det ene er en rundkjøring i London. Det andre er et gatekryss i New York. Her er trafikk. Her er neonlys. Og det er det. Så hva i alle dager gjør alle turistene her? Hvem var det som klarte å selge disse to stedene som absolutte must for turister? Det er mulig nyttårsfeiringen på Times Square er verdt å få med seg. Men på Piccadilly Circus skjer det virkelig ingenting. Bruk din dyrebare turisttid på noe bedre.

Klikk på teksten for flere anti-tips: Støvete kjendiser i kostbar kø

Kjedelig vokskabinett

Voksmuseet Madame Tussauds er en av Londons mest kjente turistattraksjoner. Gjetordene om kjendiser utstilt i voksversjoner har nådd alle verdenshjørner, og følgelig valfarter folk til madamens vokshule for å se stjernene i full størrelse.

Men dette er trolig en av Londons aller største turistfeller, fordi hva får du egentlig igjen for besøket?

For det første må du belage deg på timer i kø. Det skal godt gjøres å komme en dag det ikke er stinn brakke. Spesielt i helger blir det mye venting. Hvis du på død og liv vil trosse advarslene kan det være et godt tips å ta i mot svartebørsbilletter som selges utenfor. Da kommer du inn til halv pris mot at du går inn til museet via en trapp istedenfor å ta heisen opp. Det eneste du går glipp av er stjerneshowet i heisen, og for 120 kroner lavere pris er ikke dette et spesielt stort tap.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer