Turoperatører savner 112 nordmenn

Oslo (NTB): Norske reiseselskaper mangler fortsatt kontakt med 112 nordmenn i Thailand. Star Tour sier at håpet om å finne overlevende i det hardt rammede Khao Lak-området minker.

Publisert
Sist oppdatert

Star Tour har ikke fått kontakt med 76 av sine norske gjester i Thailand, Apollo mangler kontakt med 27, My Travel (Ving, Saga og Globetrotter) ni.

Star Tour medgir at håpet om å finne overlevende i Khao Lak-området blir stadig mindre.

- Rapporter fra hardt rammede Khao Lak, der Star Tour hadde et av sine mest populære hoteller, tyder på at håpet om å finne overlevende nå minsker, sier daglig leder Jørn Kristiansen i Star Tour.

Øyer forsvunnet og tusenvis savnet - mer om katastrofens ufattelige omfang

55 borte i Khao Lak

Star Tour manglet onsdag kontakt med 44 personer bare i Khao Lak, torsdag var tallet redusert til 39. To av de savnede er reiseledere.

Apollo savnet torsdag 16 personer i Khao Lak, to færre enn onsdag.

- Det kommer stadig gledesmeldinger, men vi må samtidig være realistiske og innse at Khao Lak ble svært hardt rammet, sier direktør Leo Berbu i Apollo til NTB.

De ni My Travel-gjestene som er savnet, hadde alle kun kjøpt flybillett, ikke hotell, opplyser administrerende direktør Gunnar Grosvold. Selskapet vet derfor ikke hvor de befinner seg, men er likevel optimistiske.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer